Balakgazi Anaokulu

Vizyon: -Farklıyız, Farkındayız, Mutluyuz

Misyon: -Okulumuzda kendini mutlu hisseden, duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, sevgi, saygı ve hoşgörü ile yetişmiş çevreye, doğaya duyarlı özgüven sahibi, sağlıklı bireyler yetiştirmek için; sevgiyle, umutla ve bilgiyle donatılmış bir ortam sağlamak. -Balakgazi Anaokulu´nun çatısı altında bulunmaktan mutluluk ve gurur duyan personel, veli ve öğrencilerle misyonumuzu ve vizyonumuzu gerçekleştirebilmek.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ BENİM SÜSLÜ AĞACIM PROJESİ KARBON AYAK İZİ DOĞA TELAFİ PROGRAMI PROJESİ HAMİ PROJESİ DOĞADAN NEFES AL PÜR-DİKKAT YAĞMUR SUYU HASADI PANDEMİDE GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI

WEB - https://balakgazianaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sürsürü Mahallesi Yaşam Sokak No 20

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Adres - Sürsürü Mahallesi Yaşam Sokak No 20

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Elazığ merkezde yer almaktadır. Çarşı merkezine 2 km uzaklıktadır.