OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Okulumuz idaresi ve öğretmenleri tarafından organize edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde kutlandı.’’23 Nisan Haftası’’ şeklinde kutlanan programımıza okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

Öğretmenlerimizin organize ettiği programda , öğrencilerimiz şiir okuyup, hazırladıkları gösterileri sahnelediler. Coşkuyla kutlanan programımız yoğun ilgi gördü.23 Nisan Programımızda : gösteriler oyunlar ,şiirler, Şirin Abi etkinleri yer almakta olup, 1 hafta sürecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize, idaremize teşekkür eder, herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

24.04.2024 40

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined